Privatlektioner

Det här med inlärning och beteende är oerhört spännande – både inom häst och human! Många upplevda problem skulle lösas och relationer fördjupas om vi bättre förstod mekanismerna bakom det som motiverar oss. Med en kombination av inlärningsteori, praktiska övningar, diskussion och reflektion vill jag inspirera till träningsglädje och personlig utveckling för dig och din häst!


Genom eget utforskande, guidning från olika tränare, socialt arbete inom vård och omsorg, föreläsningar, kurser och utbildningar har jag samlat på mig många års erfarenhet om hästar och människor. Teorier jag lär ut har främst vetenskaplig grund, men jag väver även in kreativa lösningar, personlig erfarenhet och medveten närvaro i mötet.

  • Har du kört fast och behöver nya sätt att tänka?
  • Vill du utvecklas till en inkännande, pedagogisk hästtränare?
  • Hitta ett förhållningssätt som gör att din häst älskar att träna och umgås med dig?
  • Få verktyg att ta för dig mer av livet och öka din livskvalitét?

Då finns jag här som stöd för dig! Markarbete, trickträning, problemlösning, inridning, akademisk ridkonst, motiverande samtal… oavsett vad du önskar hjälp med, är mitt mål inte enbart att ekipaget utvecklas tekniskt. Jag strävar efter en häst och hästägare som längtar till nästa träningspass. Ett samspelt ekipage som utvinner energi och glädje i varandras sällskap!

Träningsupplägg 2022

Privatlektion hemma hos dig » 300:- / 30 min
Lektionens innehåll formas efter ekipagets önskemål, alternativt utifrån det behov jag som tränare uppmärksammar. Det är inte bara innehåll som är flexibelt, utan även duration! Du bokar halvtimmesvis utifrån vad som passar dig, hästen och temat bäst. 
Lektionens längd kan också debiteras löpande om du är osäker på hur länge du vill/behöver träna. Vill du introducera din häst till klickerträning, jobba med problemlösning, väva in samtal eller teori i träningen? Då rekommenderar jag minst 60 min lektion för gott om utrymme att gå igenom det vi behöver.  

Träningsinspiration » Gratis!
Söker du träningsinspiration kring hur en kan jobba med positiv förstärkning? Då är du varmt välkommen att hälsa på hos mig och mina hästar! Jag förklarar grunderna och inspirerar till olika användningsområden genom att visa och berätta hur jag jobbat med mina egna hästar.


Bokningsvillkor Privatlektioner

  • Bokning sker enklast via mail info@equituna.se men det går även bra att ringa mig för mer information. Om jag inte svarar, lämna ett meddelande med namn och nummer så ringer jag upp.
  • Betalning sker via förskottsbetalning till bankgiro, alternativt faktureras träningen med 10 dagars betalningsvillkor.
  • Avbokning som sker mindre än 24 timmar innan det bokade tillfället, debiteras med hela avgiften via faktura. Undantagsfall vid sjukdom eller andra oväntade förhinder (och det går självklart bra att boka om till annan dag vid plötsliga förhinder).
  • Jag åker endast ut för enstaka lektioner i Eskilstuna med omnejd.
  • För längre resor ser jag gärna att ni går ihop flera personer och tränar antingen på samma plats eller befinner er i närheten längs en samordnad rutt.
  • Vid resor längre än 2 mil (från Eskilstuna centrum) tillkommer milersättning med 25 kr/mil.