Fotografi

Det finns många stunder och personer här i livet som är värda att föreviga. Vare sig det handlar om ett 50-års kalas, ett nyfött barn, gymnasieexamen, en kär vän eller ett husdjur. Kameran äger den ovärderliga förmågan att frysa nuet och omvandla det till ett fotografi. En av mina största drivkrafter som fotograf är just att fånga känslor, dokumentera händelser, porträttera individer – och därigenom skapa glädjande minnen för livet!


Jag har fyra års utbildning inom fotografisk bild och har varit verksam fotograf sedan 2007, med både privatpersoner, företag, föreningar och tidningar som arbetsgivare. För dig som önskar boka en fotografering finns en rad olika erbjudanden. Paketen kan givetvis skräddarsys efter just dina behov!

Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information och bokning av uppdrag. Priserna är inklusive moms och avser främst privatpersoner. Om du representerar ett företag är du välkommen att kontakta mig för offert och eventuella samarbeten.

Paketpriser 2022


Ögonblick »
45 min fotografering + 4 digitala bilder = 950:-

För porträttfotografering av människor och/eller djur med ett enklare tema. Passar exempelvis bra för dig som vill ha studentbilder, några fina porträtt tillsammans med din häst eller hund, annonsbilder inför försäljning etc. Varför inte gå ihop flera personer och samordna en fotodag i stallet, på hundklubben eller inför examen?

Minnen »
1,5 h fotografering + 12 digitala bilder = 3000:-

Enkelsessionen ger mer utrymme att föreviga dig och din vän. Tillsammans jobbar vi för att fånga härliga, personliga fotografier där relationen är i fokus. Passar dig som vill hinna få variation på bilderna genom att exempelvis flera ombyten, olika bakgrunder eller har flera individer som ska porträtteras.

Kurs »
3 digitala bilder / person / dag = 300:-

Ska du anordna kurs och vill erbjuda kursdeltagarna det lilla ”extra”? Då kan du boka mig för en kursfotografering där alla deltagare erbjuds tre bilder från en av sina individuella lektioner. Priset inkluderas i kursens grundavgift och faktureras som ett totalpris till kursarrangören. Det finns även möjlighet för kursdeltagarna att köpa till fler bilder som då faktureras separat.


Bokningsvillkor Fotografering

  • Bokning sker enklast via mail info@equituna.se men det går även bra att ringa mig för mer information. Om jag inte svarar, lämna ett meddelande med namn och nummer så ringer jag upp.
  • Paketpriserna ovan avser främst privatpersoner och bilder för privat bruk. För fullständiga bokningsvillkor och bildrättigheter är du välkommen att maila mig.
  • Avbokning mindre än 24 timmar innan fotosessionen debiteras med halva priset beroende på sessionens tidsomfattning. Undantagsfall vid akut sjukdom.
  • Om vädret försvårar fotograferingen kan den bokas om till annan dag.
  • Efter att fotograferingen är genomförd sammanställer jag provbilder som kunden gör sitt personliga urval från.
  • De färdiga bilderna levereras digitalt och betalning sker via faktura med 10 dagars betalningsvillkor.
  • Milersättning utgår från Eskilstuna centrum och tillkommer på samtliga fotosessionerna med 25 kr/mil.