Första galoppen

galoppenSpetsade ponnyöron ♥

Det har snart gått 9 månader sedan jag satt på Mickos rygg för första gången. Nu rider vi ut ensamma eller tillsammans med andra en eller ett par gånger i veckan utan några som helst problem. Häromdagen tog vi även våra första galoppsteg tillsammans. Micko gjorde en mjuk övergång från trav, tog ett par samlade språng och stannade lugnt när jag berömde. Fantastiska ponny. Ni skulle ha sett leendet på mina läppar och känt den glädje som brusade upp inuti. Oslagbar känsla.

Travar på perfekt runda volter, bär upp sig fint i alla gångarter, lyssnar lyhört. All förberedelse från marken har verkligen gjort sitt. Har dels den akademiska träningen, dels klickerträningen att tacka för min positivt inställda, fysiskt starka och harmoniskt självsäkra ridponny!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *