Varma dagar

varmadagar5

Fredag kväll åkte jag som nämnt till Örebro för att träffa Lovisa (Urhästen). Med på resan följde även Klara (Skogsmullen). Strax efter att vi kommit fram masserade jag Lovisas fina lilla sto Orchidea. Bilden är fotad av Klara, fler finns att se här!

 

varmadagar2

Arbetsställningen blir lite av en utmaning när man masserar små ponnys 😉 Men Orchidea såg i varje fall ut att njuta av massagen. Hon slappnade verkligen av och halvsov under i princip hela behandlingen. Lovisa har tagit bilden ovan och hon har även skrivit om besöket på sin blogg. Inlägget finns att läsa här!

 

varmadagar

Sedan blev det fika och massa mys i hagen resten av kvällen bland Eldvalla stuteris minishettisar och miniatyrer. Tack Lovisa och Klara för en toppenfin kväll, längtar redan till nästa gång ♥

 

varmdag1

I denna värmebölja orkar man inte göra så mycket annat än ligga vid stranden och lata sig. Zally är en hejare på att hämta pinnar i vattnet!

 

varmdag2

Inne i stallet är det svalt och skönt…

 

varmdag3

…och flugfritt så Tuppen passade också på att ta en tupplur!

 

varmdag4

Hästarna hade blivit svettiga i värmen så vi svalkade av dem med en varsin dusch. Rooster träffade även Zally för första gången!

 

2 reaktioner på ”Varma dagar”

    1. Tusen tack själv! Så roligt att äntligen få träffa dig, Orchidéa och alla små ponnys. Klara har varit helt lyrisk när hon pratat om er, och jag förstår henne. Det är något alldeles särskild att sitta i gräset omringad av myssjuka shettisar. Harmoniskt och energipåfyllande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *