Fotografi

Det finns många stunder och personer här i livet som är värda att föreviga. Vare sig det handlar om ett 50-års kalas, ett nyfött barn, gymnasieexamen, en kär vän eller ett husdjur. Kameran äger den ovärderliga förmågan att frysa nuet och omvandla det till ett fotografi. En av mina största drivkrafter som fotograf är just att fånga känslor, dokumentera händelser, porträttera individer – och därigenom skapa glädjande minnen för livet!


Jag har fyra års utbildning inom fotografisk bild och har varit verksam fotograf sedan 2007, med både privatpersoner, företag, föreningar och tidningar som arbetsgivare. För dig som önskar boka en fotografering finns en rad olika erbjudanden. Paketen kan givetvis skräddarsys efter just dina behov!

Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information och bokning av uppdrag. Priserna är inklusive moms och avser främst privatpersoner. Om du representerar ett företag är du välkommen att kontakta mig för offert och eventuella samarbeten.

Paketpriser 2020


MINISESSION »
45 min fotografering + 4 digitala bilder = 950:-

För porträttfotografering av människor och/eller djur med ett enklare tema. Passar exempelvis bra för dig som vill ha studentbilder, några fina porträtt tillsammans med din häst eller hund, annonsbilder inför försäljning etc. Varför inte gå ihop flera personer och samordna en fotodag i stallet, på hundklubben eller inför examen?

ENKELSESSION »
1,5 h fotografering + 12 digitala bilder = 2100:-

Enkelsessionen ger mer utrymme att föreviga dig och din vän. Tillsammans jobbar vi för att fånga härliga, personliga fotografier där relationen är i fokus.

DUBBELSESSION »
3 h fotografering + 24 digitala bilder = 3800:-

För dig som har fler än en häst eller vill dela upplägget med en vän. Vi hinner med 2-3 hästar och flera teman beroende på upplägg. Detta paket kan även bokas för bröllopsporträtt.

HELDAGSESSION »
6 h fotografering + 60 digitala bilder = 8000:-

För större event eller dig som vill ha en riktig fotoupplevelse! Paketet kan delas på 2-3 personer. Med möjlighet att justera arbetstiden så att bilder fås från olika tillfällen på dagen, allt från soluppgång till solnedgång. Vi hinner förflytta oss mellan olika miljöer och jobba med flertalet teman och hästar. Paketets innehåll kan justeras för att passa exempelvis en heldags bröllopsfotografering.

MINNESSESSION »
1,5 h fotografering + 12 digitala bilder = 1800:-

Farväl är ibland en oundviklig del av livet. När ens älskade vän inte längre finns kvar, är det värdefullt med alla fina minnen att se tillbaka på. Om du har en häst som är 25 år och äldre, eller en vän som snart ska få somna in, är du varmt välkommen att boka en minnessession. Jag hjälper mer än gärna till att fånga vackra minnen och personliga porträtt er sista tid tillsammans.

Kursfotografering

Vid fotografering under exempelvis ridkurser är priserna följande:

3 bilder = 400:-
6 bilder = 700:-
12 bilder = 1200:-
24 bilder = 2000:-

Enstaka bilder kostar 150:- / st


Bokningsvillkor Fotografering

  • Bokning sker enklast via mail info@equituna.se men det går även bra att ringa mig för mer information. Om jag inte svarar, lämna ett meddelande med namn och nummer så ringer jag upp.
  • Paketpriserna ovan avser främst privatpersoner och bilder för privat bruk. För fullständiga bokningsvillkor och bildrättigheter är du välkommen att maila mig.
  • Avbokning mindre än 24 timmar innan fotosessionen debiteras med 600-1800 kr beroende på sessionens tidsomfattning. Undantagsfall vid akut sjukdom.
  • Om vädret försvårar fotograferingen kan den bokas om till annan dag.
  • Efter att fotograferingen är genomförd sammanställer jag provbilder som kunden gör sitt personliga urval från.
  • De färdiga bilderna levereras digitalt och betalning sker via faktura med 10 dagars betalningsvillkor.
  • Milersättning utgår från Eskilstuna centrum och tillkommer på samtliga fotosessionerna med 25 kr/mil.