Rivstart

10 copy

Puh! I mitt senaste inlägg berättade jag kort om hur innehållsrikt och utvecklande mitt senaste år varit. Att jag såg fram emot ett minst lika händelserikt och utvecklande 2016. En månad in på det nya året har det redan hänt så mycket att jag knappt hänger med i svängarna!

Jag är egentligen tjänstledig för studier sedan 1 januari och två år framåt. Men i början av året blev det en plötslig och beklaglig förändring på min ordinarie arbetsplats, vilket lett till att jag nu blivit erbjuden en ny tjänst. Ett vikariat som jourbiträde. Beroende på hur jag trivs och hur det funkar med studierna så blir jag kvar där. Går mitt första introduktionspass nu på måndag. Spännande!

Om en månad är det dags för nästa förändring. Då flyttar jag och hästarna till en ny lösdrift! Jobbigt att behöva lämna alla fina stallvänner, men för möjligheten att kunna behålla både Micko och Rooster så blev valet ändå ganska enkelt. Vi kommer säkerligen få det bra även på nya stället! Tänk, här har jag gått i snart ett halvår och stressat helt i onödan över att hitta fodervärd till Rooster, hur jag ska överleva på CSN, hur det blir med jobb framöver…

Saker och ting tenderar att lösa sig på bästa tänkbara sätt. Om så i sista minuten!

7 copy

Lycka är att inte behöva skiljas från sin vän
Foto: Andrea Ådin

Utöver detta har det varit fullt upp i skolan både med plugg och omhändertagande av de nya studenterna på vårt program. Hela förra veckan var fullspäckad med aktiviteter. Studentliv är verkligen något jag trivs med! Man lär känna så otroligt många nya fina människor och växer även i sig själv. Högskolestudier är tufft emellanåt men roligt och lärorikt på många plan. Tänk att jag redan avverkat en tredjedel av min utbildning till beteendevetare. ”Bara” två år kvar… 😉

Ur detta kan ni kanske indirekt lista ut att mitt företag Equituna ligger lite vilande. Just nu försöker jag lägga fokus på att bygga upp en portfolio och smyga igång med lite olika projekt. I mån av tid tar jag mig självklart an både massage- och fotouppdrag. Eftersom jag kan lägga upp studierna lite som jag vill och enbart jobbar nätter framöver, är jag väldigt flexibel dagtid hela veckorna.

Utöver hemsidan kan man hålla koll på mina projekt både på Facebook och Instagram. Den senaste tiden har jag samlat på mig mycket funderingar, bilder och tips som jag vill dela med mig av till er framöver. För att inte missa något kan man lägga till bloggen på Bloglovin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *