Urhästen och Equituna

FB-loggaNi har väl inte missat min snygga företagslogga?

En häst och kamerabländare i en färgstark orange, som både symboliserar de företagstjänster jag erbjuder och mig som person. Loggan är skapad av Lovisa Ivarsson, en duktig bildkonstnär och djurkommunikatör. Jag har ”känt” Lovisa i flera år genom vårt gemensamma intresse för naturlig hästhållning. Hittills har vi bara mötts i sociala forum, aldrig i verkligen. Fram tills nu! Om några timmar åker jag nämligen till Örebro för en första träff. Ser fram emot ett inspirerande och mysigt besök som det säkerligen blir fler utav!

Vill du beställa en bild eller en session med ett djur? Då kan du kontakta Lovisa genom facebook eller hemsidan www.urhasten.se där hon även bloggar om sin shetlandsponny Orchidea.

1 reaktion på ”Urhästen och Equituna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *