Zally

mickozallyI fredags blev jag hundägare för första gången i mitt liv! Till en vacker 6-årig tik av mixen amstaff/rottweiler, som sökte nytt hem akut. På två dagar har jag hunnit presentera hästarna, katterna, bilen och en helt ny stad för Zally. Trots den stora omställning som en flytt innebär och många nya erfarenheter på en och samma gång, så tar hon det mesta med ro och är hur mysig som helst. Behöver lite koppelträning bland annat men är absolut ingen svår hund att ha hålla på med. Det ska bli så roligt att lära känna henne och jag hoppas vi får många fina år ihop!

Mina hästar är hundvana sen tidigare och speciellt Micko är oerhört försiktig och överseende med mindre djur. Vad jag vet så har Zally aldrig träffat hästar på nära håll tidigare, men hon brydde sig knappt om dem. Ställde sig nära och lät dem lukta på henne. Vi tog en promenad tillsammans och då lade hon sig pladask och rullade i gräset mitt framför hovarna på Micko. Så rädd är hon då inte! 😉 Ni hästmänniskor som har hund… har ni också med er hunden till stallet?

zally

Parkhäng intill Eskilstunaån. Zally ville sitta på bänken mellan mig och Frida!

1 reaktion på ”Zally”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *