Startskottet för en spännande resa

Sommaren är på intågande. Fem månader av 2015 har passerat. Jag har nog aldrig haft så många projekt i gång i hela mitt liv som under denna period! Påbörjade högskolestudier till beteendevetare i januari, blev diplomerad hästmassör i februari och sadelspecialist i mars. Fick min första fasta anställning i april efter flera års slit som timvikarie, dammat av kameran och investerat i ny utrustning under maj månad. Viljorna är många och motivationen stark. Plötsligt kände jag att nu, nu är det dags… dags att satsa helhjärtat på det jag brinner för allra mest!

Parallellt med jobb och studier har jag under hela våren arbetat med att utforma en hållbar företagsidé. Till min hjälp har jag haft regelbunden handledning från högskolans Idélab. Förberedelserna har tagit sin lilla tid, eftersom jag haft mycket annat att göra. Idag har min vision äntligen kommit så långt att den blivit verklighet. Därför är det med stor entusiasm (och mycket pirr i magen) som jag slår upp portarna till equituna.se och lanserar företaget Equituna!

Namnet är en sammansättning av engelska Equine och min nuvarande bostadsort Eskilstuna. Det är från Etuna min verksamhet utgår, men jag tar mig an fotouppdrag och masserar hästar i hela Mellansverige vid förfrågan. I takt med att min kunskap expanderar är det tänkt att fler tjänster ska tillkomma. Utöver att informera om mitt företagande kommer jag på equituna.se även blogga om allt det jag brinner för inom hästvärlden. Akademisk ridkonst, naturlig hästhållning, belöningsbaserade träningsmetoder och mycket mer! Som läsare får man även ta del av min och mina hästars vardag. En mer detaljerad presentation av oss kommer i ett annat inlägg.

Equituna blir med andra ord startskottet för en oerhört spännande resa. Jag är övertygad om att den kommer leda mig mot många nya insikter och berika mitt liv med nya kunskaper. Oavsett vem du är som hittar hit, vilken bakgrund du bygger dina värderingar på och vilka ambitioner du har så är du

» VARMT VÄLKOMMEN «

att följa med på resan och låta dig inspireras längs vägen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *